Publicat la: 08.04.2021. 18:38 / 983 views

”SUNT PROSTITUATE PE CARE LE-AM PLĂTIT!”. CUM SE APĂRĂ BUZOIANUL ACUZAT DE SEX CU MINORE

Declarație șocantă a bărbatului încătușat ieri, sub acuzația de relații sexuale cu minore, agresiune sexuală și șantaj. Costel Ghiță, în vârstă de 52 de ani, din Buzău, susține că minorele cu care a întreținut raporturi sexuale ar fi prostituate. Este varianta cu care se apără în fața anchetatorilor, dar și în fața întrebărilor din partea jurnaliștilor.

costel la parchetIeri, după audierile de la Poliție, bărbatul a afișat o degajare incredibilă, când a fost vorba să dea explicații.

După audierile de la sediul Poliției Municipale, buzoianul a fost reținut pentru 24 de ore.

Individul este acuzat că, din luna aprilie 2020, ar fi întreținut relații sexuale cu trei minore, eleve, și ar fi săvârșit gesturi de natură sexuală față de acestea. Ulterior, bărbatul ar fi șantajat minorele cu publicarea de fotografii sau mesaje pe facebook și, astfel, le-ar fi determinat să continue relația cu el.

Astăzi, după o seară petrecută în arestul IPJ, Ghiță a fost condus la audieri, în fața procurorului de caz, înainte să fie prezentat magistraților, cu propunerea de arestare preventivă. La ieșire, el și-a menținut declarațiile.

Reamintim că vorbim despre un bărbat recidivist, care a stat în închisoare 11 ani, după ce a fost condamnat în urma unui viol urmat de sinuciderea victimei.

Cu toate acestea, după ce a ieșit din închisoare, în timp, s-a dovedit a fi un om persuasiv în încercările sale de a obține posturi importante.

Altfel nu ne explicăm cum a reușit să devină șeful Asociației Județene de Minifotbal, administrând, printre altele terenurile de sport deținute de secretarul general al FRF, buzoianul Gabi Bodescu, așa cum se întâmpla în cazul terenului sintetic de la Școala nr. 15. Nu sunt deloc surprinzătoare, în aceste condiții, prezențele sale dese la stadionul Gloria sau în alte medii sportive.

E adevărat că principiul reabilitării trebuie respectat, însă, odată ce îi acorzi încredere unei persoane, după o condamnare pentru viol, atenția față de comportamentul acestuia ar trebui să fie mai mare.

Pe de altă parte, Costel Giță era un personaj prezent la mai multe evenimente publice, fie la Buzău, fie la București, unde nu rata nicio ocazie de a se fotografia cu vedete. Era văzut și la biserică și părea un om cumsecade, probabil atitudinea sa fiind, în fapt, o mascare a ceea ce, iată, spun anchetatorii, ar fi fost cu adevărat. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!