ŞTEFAN PELMUŞ – PICTURĂ GRAFICĂ. EXPOZIŢIE DEDICATĂ AMINTIRII LUI CORNELIU ANTIM

ŞTEFAN PELMUŞ – PICTURĂ GRAFICĂ. EXPOZIŢIE DEDICATĂ AMINTIRII LUI CORNELIU ANTIM

Expoziţia personală semnată Ştefan Pelmuş este dedicată unui prieten comun, al său şi al curatorului Valeriu Şuşnea. Este vorba de cunoscutul critic de artă Corneliu Antim. Expoziţia de pictură grafică va fi vernisată joi, 1 iunie şi va sta pe simeze întreaga lună.

pelmusDupă negocieri susţinute cu maestrul Ştefan Pelmuş, iată că, după aproape un an de zile de la întâlnirea de la Balcic, curatorul Valeriu Şuşnea a reuşit să-l convingă să expună şi la Buzău.

Deşi are un program extrem de încărcat, cu expoziţii numeroase în ţară şi peste hotare, artistul plastic Ştefan Pelmuş a pus pe simezele Galeriilor de Artă „Ion Andreescu”, o expoziţie personală.

Aceasta a fost dedicată amintirii criticului de artă Corneliu Antim, prieten comun al celor doi artişti, autorul şi curatorul, care s-a stins chiar aici, în oraşul nostru.

Lucrările expuse la Buzău poartă amprenta de neconfundat a creativităţii şi talentului lui Ştefan Pelmuş.

Expoziţia de pictură grafică Ştefan Pelmuş va fi vernisată mâine, de Ziua Copilului, la ora 14, şi va sta pe simezele Galeriilor de Artă „Ion Andreescu” până la sfârşitul lunii iunie. (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și