Publicat la: 26.03.2019. 19:11 / 594 views

STEAUA VINE LA BUZĂU. ROŞ-ALBAŞTRII JOACĂ MÂINE, ÎN SALA SPORTURILOR

Brandul „Steaua Bucureşti” atrage asistenţa şi când vine vorba de handbal. O parte din biletele pentru meciul dintre HC Buzău şi echipa militară s-au vândut deja iar biletele pentru pensionari s-au epuizat în numai zece minute. Partida este una crucială pentru poziţia pe care o vor ocupa Lupii în play-out iar stafful buzoienilor speră ca publicul să fie al optulea jucător în meciul de mâine.

sala sport spectatoriSteaua, una dintre cele mai galonate echipe ale handbalului românesc, vine mâine la Buzău, pentru a disputa meciul de campionat, contra HC 2012. Buzoienii au mare nevoie de puncte şi speră ca aportul publicului să fie decisiv

De rezultatul meciului cu Steaua depinde, în mare parte, poziţia pe care o va ocupa HC 2012 în play out. Regulamentul prevede ca cea mai bine clasată echipă participantă în barajul pentru evitarea retrogradării începe play-out-ul cu cinci puncte. HC 2012, ocupanta locului 11 în Liga Zimbrilor, ar intra în play-out de pe a treia poziţie, cu 3 puncte, dacă sezonul regulat s-ar încheia acum.

Biletele costă 10 lei şi au fost puse deja în vânzare. Tichetele gratuite pentru pensionari s-au epuizat în numai 10 minute.

Partida se va disputa mâine, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, de la ora 18. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!