Steaguri și plase, pentru toate grupările din județ. AJF va asigura și mingi de joc, pentru grupările afiliate

Steaguri și plase, pentru toate grupările din județ. AJF va asigura și mingi de joc, pentru grupările afiliate

Dacă anul trecut Asociația Județeană de Fotbal asigura echipamente și scaune pentru mai toate echipele din ligile a IV-a și a V-a, în acest sezon forul buzoian se preocupă inclusiv de plase pentru porți și steaguri de colț. Toate echipele au primit acest kit, pentru ca terenurile acestora să capete un aspect mai civilizat, la meciurile oficiale.

În contextul problemelor financiare cu care se confruntă , din cauza pandemiei, cluburile de fotbal Asociația Județeană de Fotbal a decis ca acestea să fie ajutate inclusiv cu un kit compus din steaguri și plase. Cluburile din ligile a 4-a și a 5-a se vor bucura de aceste facilități care să asigure un aspect decent al terenurilor de fotbal, pe parcursul acestui sezon.  Fiecare kit trimis către cluburile din județ valorează câteva sute de lei, cheltuială de care grupările vor fi scutite, cel puțin în acest sezon

Nu au fost uitați nici juniorii. Dacă cei mari dispută partidele pe terenuri cu dimensiune standard, echipele de copii vor primi, de asemenea, plase pentru porți adaptate la suprafețe mai mici de joc, dar și echipament sportiv. Conducerea forului județean lucrează la un întreg set de măsuri, pentru a face mai ușoară viața cluburilor afiliate, cel puțin în această perioadă în care toate grupările se confruntă cu cheltuieli mai mari, din cauza pandemiei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și