SPECTACOL PE TERENURILE DIN JUDEȚ. LIGA A IV-A A REDEBUTAT ÎN WEEKEND

SPECTACOL PE TERENURILE DIN JUDEȚ. LIGA A IV-A A REDEBUTAT ÎN WEEKEND

Prima zi a weekend-ului a dat startul noii stagiuni a ligii a 4-a, după o pauză de 405 zile. Fotbalul județean și-a reluat activitatea într-un algoritm pilot, impus de pandemie. Competiția este structurată în play-off și play-out, din cauza faptului că nu toate cluburile înscrise în competiție au Certificat de Identitate Sportivă. Derby-ul primei etape s-a disputat la Săgeata, între echipa din localitate și Voința Lanurile.

fotbal judet 1 fotbal judet 6

După o pauză de mai bine de un an, cluburile din județ s-au aliniat din nou, la startul competițiilor patronate de AJF Buzău. Prima divizie județeană este structurată după sistemul play-off play-out, din cauza condițiilor impuse de FRF, în contextul în care pot promova doar echipele care au certificat de identitate sportivă. Primul weekend după reluare a adus și und derby, între Team Săgeata și Voința Lanurile, gazdele impunându-se cu 2 la 1, după ce Lanurile au ratat un penalty, la scorul de 1 la 1.

În cealaltă partidă a play-off-ului, Vadu Pașii a avut câștig de cauză în detrimentul celor de la Vitorul Berca, după o partidă în care s-au marcat nu mai puțin de opt goluri. Oaspeții de la Gloria au câștigat cu 5 la 3, după ce la pauză conduceau cu 3-1

În Seria întâi a play-out-ului, Montana Pătârlagele a câștigat în deplasare, cu Unirea Stâlpu, 3 la 0. În cealaltă partidă, Voința Limpeziș s-a impus pe teren propriu, 2 la 1, cu Șoimii Siriu.

Seria a doua a programat două meciuri, dintre care un derby local. Phoenix Poșta Câlnău și Avântul Zărnești au remizat, 2 la 2, îm timp ce Pescărului Luciu s-a impus clar, 5 la 1, cu Unirea Zorești.

Cum cele două serii de play-out au în componență câte cinci grupări, AS Săhăteni Vintileanca și Recolta Sălcioara au stat, în prima etapă.

A doua etapă a play-off-ului ligii a IV-a se va disputa miercuri, de la ora 17. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și