Publicat la: 19.04.2021. 18:31 / 112 views

SPECTACOL PE TERENURILE DIN JUDEȚ. LIGA A IV-A A REDEBUTAT ÎN WEEKEND

Prima zi a weekend-ului a dat startul noii stagiuni a ligii a 4-a, după o pauză de 405 zile. Fotbalul județean și-a reluat activitatea într-un algoritm pilot, impus de pandemie. Competiția este structurată în play-off și play-out, din cauza faptului că nu toate cluburile înscrise în competiție au Certificat de Identitate Sportivă. Derby-ul primei etape s-a disputat la Săgeata, între echipa din localitate și Voința Lanurile.

fotbal judet 1 fotbal judet 6

După o pauză de mai bine de un an, cluburile din județ s-au aliniat din nou, la startul competițiilor patronate de AJF Buzău. Prima divizie județeană este structurată după sistemul play-off play-out, din cauza condițiilor impuse de FRF, în contextul în care pot promova doar echipele care au certificat de identitate sportivă. Primul weekend după reluare a adus și und derby, între Team Săgeata și Voința Lanurile, gazdele impunându-se cu 2 la 1, după ce Lanurile au ratat un penalty, la scorul de 1 la 1.

În cealaltă partidă a play-off-ului, Vadu Pașii a avut câștig de cauză în detrimentul celor de la Vitorul Berca, după o partidă în care s-au marcat nu mai puțin de opt goluri. Oaspeții de la Gloria au câștigat cu 5 la 3, după ce la pauză conduceau cu 3-1

În Seria întâi a play-out-ului, Montana Pătârlagele a câștigat în deplasare, cu Unirea Stâlpu, 3 la 0. În cealaltă partidă, Voința Limpeziș s-a impus pe teren propriu, 2 la 1, cu Șoimii Siriu.

Seria a doua a programat două meciuri, dintre care un derby local. Phoenix Poșta Câlnău și Avântul Zărnești au remizat, 2 la 2, îm timp ce Pescărului Luciu s-a impus clar, 5 la 1, cu Unirea Zorești.

Cum cele două serii de play-out au în componență câte cinci grupări, AS Săhăteni Vintileanca și Recolta Sălcioara au stat, în prima etapă.

A doua etapă a play-off-ului ligii a IV-a se va disputa miercuri, de la ora 17. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!