Publicat la: 02.08.2019. 19:27 / 1.918 views

ȘOFERIȚĂ DIN BUZĂU, LA UN PAS DE TRAGEDIE! A PĂTRUNS PE CONTRASENS, ALT ȘOFER A EVITAT IMPACTUL

O înregistrare video apărută pe facebook arată cât de aproape a fost o șoferiță din Buzău să provoace o tragedie. În imaginile surpinse de camera de bord a unei mașini, se observă cum conducătoarea unui auto înmatriculat în Buzău intră pe contrasens, unde o mașină virează brusc în afara carosabilului și evită impactul in extremis. Atenție! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Still0802_00001Incidentul s-a întâmplat pe o șosea din județul Constanța și a fost surprins de camera de bord a unei mașini. La un moment dat, un autoturism Opel, înmatriculat în Buzău, la volanul căruia se afla o șoferiță, pătrunde pe contrasens.

Șoferul unui Duster a avut un reflex incredibil și a evitat impactul, ieșind cu mașina în decor. Conducătorul mașinii din care a fost filmat momentul s-a întors după autoturismul din Buzău și a stat de vorbă cu șoferița în mașina căreia se mai afla o femeie.

Potrivit bărbatului, conducătoarea a explicat că s-a aplecat după telefon și atunci a scăpat mașina de sub control. Înregistrarea a fost postată pe pagina de facebook info trafic 24 și a stârnit sute de reacții. (Mihai Bunaziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!