ŞOCANT ! BEBELUŞUL GĂSIT MORT, ZILELE TRECUTE, ÎN BUZĂU, SE NĂSCUSE LA TERMEN ! A FOST UCIS ŞI APOI LĂSAT ÎN BENA MAŞINII !

ŞOCANT ! BEBELUŞUL GĂSIT MORT, ZILELE TRECUTE, ÎN BUZĂU, SE NĂSCUSE LA TERMEN ! A FOST UCIS ŞI APOI LĂSAT ÎN BENA MAŞINII !

bebelus ucis abandonat in bena unui autovehicul

A fost omor ! E prima concluzie în cazul şocant întâmplat zilele trecute la Buzău, când cadavrul unui băieţel abia născut a fost găsit în bena unei maşini parcate pe o alee din municipiul Buzău.

Potrivit Biroului de Presă al I.P.J. poliţiştii şi procurorul criminalist efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor în cazul cadavrului fătului de sex bărbătesc găsit în bena unui autoturism.

Aceeaşi sursă precizează că în urma efectuării necropsiei s-a constatat că bebeluşul a fost născut la termen, iar moartea a fost violentă. Anchetatorii nu au identificat încă mama copilului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

ȘCOALA DUALĂ, DIN SEPTEMBRIE, LA BUZĂU

13.01.22 19:45 Ultima modificare 13.01.22 19:51

Primul centru de excelență în învățământul dual de la Buzău ar urma să funcționeze din luna septembrie, la Liceul Tehnologic ’’Dimitrie Filipescu’’. Ieri, reprezentanți ai…