Publicat la: 29.05.2020. 18:15 / 959 views

ȘOC, LA HC BUZĂU! PLEACĂ ELIODOR VOICA, VINE PERO MILOSEVIC

CS HC Buzău 2012 a pregătit două lovituri spectaculoase pe piața transferurilor. Pero Milosevic este noul antrenor principal al echipei, iar prima achiziție este una de excepție, Allahkaram Esteki, dublu campion cu Dinamo în perioada 2016-2018.

Still0529_00002Mutarea a fost confirmată de oficialii buzoieni.  Pero Milosevic, căștigător al Cupei României cu Poli Timișoara a semnat pentru o perioadă de doi ani cu HC.

Fostul tehnician de la Buzău, Eliodor Voica, va ajunge, cel mai probabil, la CSM București. Cu fostul selecționer al României la timonă, Lupii au reușit să evite retrogradarea doi ani la rând.

Buzăul este pe cale să realizeze și o achiziție de top. Este vorba despre interul „buldogilor” din Ștefan cel Mare,  Allahkaram Esteki. Pentru sezonul viitor, buzoienii și-au propus clasarea în primele opt echipe, în Liga Zimbrilor. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!