Slujbe în turism. Primăria a organizat o Bursă de muncă în HoReCa

Slujbe în turism. Primăria a organizat o Bursă de muncă în HoReCa

Primăria municipiului, împreună cu Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” au început anul acesta un proiect de dezvoltare a turismului local. În acest sens, astăzi a avut loc prima bursă de muncă organizată până acum de Municipalitate. Evenimentul a fost organizat în special pentru liceenii care studiază în domeniul HoReCa și în turism.

Prima bursă a locurilor de muncă organizată de Primărie s-a bucurat de succes.

O mulțime de tineri, în special liceeni, s-au interesat de condițiile de muncă și de salarizare din societățile buzoiene care fac parte din HoReCa.

Angajatorii buzoieni sunt extrem de interesați de viitoare colaborări, în special cu liceenii care învață la liceele cu astfel de domenii de studiu.

Cei care au afaceri în domeniul HoReCa și în turismul local au permanent nevoie de forțe proaspete, pentru că în domeniul lor de activitate este o permanentă fluctuație.

Cei mai interesați de oferta de locuri de muncă au fost, după cum era de așteptat, elevii care învață în licee tehnice meseria de bucătar, ospătar ori alte meserii legate de turism și industria ospitalității.

Chiar dacă mai au unul sau mai mulți ani până la absolvire, liceenii se gândesc deja la viitorul lor și, până atunci, s-ar putea angaja și pe perioada vacaței de vară, aici, aproape de casă sau pe alte meleaguri, mai depărtate, dar mai bogate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și