Publicat la: 12.06.2017. 19:38 / 896 views

SKATEPARK-UL PRINDE CONTUR. PRIMELE DESENE AU FOST DEJA CONCEPUTE

După ce edilii din Primarie s-au întâlnit în primăvară cu un grup de iubitori ai sporturilor extreme, a fost luată iniţiativa refacerii skatepark-ului extistent. În Parcul Tineretului se va aşterne o nouă suprafaţă în spaţiul destinat special iar mobilierul va fi înlocuit. Proiectantul a fost contactat deja şi se preconizează că lucrarea va fi terminată până la sfârşitul acestui an.

skate parkContactat de un grup de adolescenţi prin intermediul unei reţele de socializare, primarul Buzăului s-a întâlnit cu aceştia pentru a găsi soluţia potrivită pentru refacerea skateparkului din Tineretului.

Prezent şi el la întâlnirea tinerilor cu primarul Constantin Toma, viceprimarul Andrei Neder a primit sarcina de a duce la capăt proiectul.

Spaţiul destinat parcului de sporturi extreme pe două sau patru roţi a fost deja eliberat de vechiul mobilier, iar suprafaţa va fi acoperită, cel mai probabil, cu un covor asfaltic.

Deocamdată, el va fi mobilat parţial, cu şase piese concepute şi realizate special pentru acest tip de sporturi.

Dacă ar fi mobilat în totalitate, skateparkul din apropierea ştrandului Tineretului s-ar situa printre cele mai mari terenuri de acest fel din Europa.

Suma prevăzută pentru realizarea proiectului este de aproximativ 100.000 de euro. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!