Sintetic nou, pe Cornel Negoescu. Investiția se face cu fonduri private

Sintetic nou, pe Cornel Negoescu. Investiția se face cu fonduri private

Din toamnă, Metalul Buzău își va disputa în sfârșit meciurile de pe teren propriu, pe o suprafață de joc decentă. Sinteticul de pe Cornel Negoescu va fi înlocuit în întregime, după aproape 20 de ani de folosință. Investiția va fi exclusive din fonduri private.

Metalul Buzău s-a lovit de multe ori de problema suprafeței de joc, în ultimii ani, de la accidentări, până refuzul unor jucători de a semna pentru echipa aflată sub comanda lui Vali Stan. Foarte mulți dintre fotbaliștii cu care negociau șefii clubului se răzgândeau, atunci când vedeau cum arată sinteticul pe arena de lângă Crâng. Ei bine, lucrările la schimbarea suprafeței au început deja, vechiul gazon artificial fiind deja decopertat.

Investiția a fost făcută exclusiv din fonduri private, grație familiei Benga, sponsorul deja de tradiție a grupării buzoiene.

Instalarea sinteticului va  demara zilele viitoare,  după ce firma angajată pentru acest proiect va verifica drenajul arenei dar și planeitatea suprafeței de joc. Costurile, spun șefii de la Metalul, nu au fost unele exorbitante, dar pentru o grupare mică, precum cea alb-albastră, efortul financiar a fost considerabil.

În funcție de fonduri, mai marii grupării nu exlud nici câteva modernizări ale arenei, ca o surpriză pentru spectatorii care vor lua loc în tribune, la debutul sezonului viitor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și