Publicat la: 29.06.2016. 17:10 / 1.051 views

SINDICALIŞTII DE LA AMBULANŢĂ ÎŞI REIAU ACTIVITATEA. CONDUCEREA SINDICATULUI AŞTEAPTĂ VALIDAREA

În decembrie, anul trecut, la sindicatul Ambulanţa Buzău a fost aleasă o nouă conducere. Pentru că nu au fost mulţumiţi de rezultat, susţinătorii vechiului lider au cerut în instanţă repetarea alegerilor. Sentinţa definitivă a fost pronunţată în favoarea noii echipe manageriale, care, după validare, va redeschide activitatea sindicală.

ambulanta sindicat 1De aproape o jumătate de an, sindicatul Ambulanţa Buzău nu funcţionează.

Sediul organizaţiei este închis şi sigilat şi toate activităţile sindicale sunt blocate.

În decembrie 2015, au avut loc alegeri pentru desemnarea echipei de conducere a sindicatului Ambulanţa, filiala buzoiană.

Pentru funcţia de lider a fost desemnat asistentul medical principal Vasile Dogaru, care a întrunit 137 de voturi, cu 30% mai mult decât cel de-al doilea clasat.

Fostul lider de sindicat s-a retras din cursă cu o zi înainte, dar susţinătorii lui au contestat în instanţă corectitudinea alegerilor.

Din acest motiv, dosarul pentru validarea noului preşedinte ales şi a membrilor echipei manageriale, nu a putut fi judecat.

Pentru că în cazul contestării alegerilor sentinţa este definitivă, urmează să fie judecat şi dosarul cu validarea noilor aleşi.

După ce echipa aleasă prin votul membrilor de sindicat va fi validată, se va începe un audit pentru stabilirea situaţiei financiare a organizaţiei.

Totodată, va fi convocată Adunarea Generală, pentru a fi stabilit programul de activitate al Sindicatului Ambulanţa Buzău, care timp de 6 luni a fost blocat pe toate liniile. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!