Publicat la: 03.04.2017. 17:08 / 918 views

SEMAFOR PE BĂLCESCU. A FOST INSTALAT ÎN FAŢA ŞCOLII NR.1

Cele două treceri de pietoni de la intersecţia bulevardului Nicolae Bălcescu cu strada Mioriţei au fost desfiinţate. În locul acestora, a fost trasată o zebră nouă, chiar în faţa Şcolii 1, „Căpitan aviator Mircea T. Bădulescu”. Tot aici a fost instalat şi un semafor cu temporizator, care va asigura pietonilor traversarea în siguranţă a bulevardului.

semafor buton balcescu 1Astăzi a fost pus în funcţiune semaforul cu buton de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, instalat chiar în faţa Şcolii Gimnaziale numărul 1 „Căpitan aviator Mircea T. Bădulescu”.

Cele două treceri de pietoni aflate la intersecţia bulevardului cu strada Mioriţei au fost desfiinţate iar trecerea de pietoni a fost mutată chiar în faţa şcolii.

Pentru ca traversarea bulevardului să poată fi făcută în deplină siguranţă, în afara semaforului inteligent montat aici, zebra ar fi trebuit să fie înălţată la nivelul trotuarului.

Alte două semafoare cu buton au fost deja comandate şi urmează să fie montate în preajma Sfintelor Sărbători Pascale.

Unul dintre ele va funcţiona la gară, în zona supermarketului, iar celălalt pe strada Ostrovului, la intersecţia de la parcul Sfinţii Îngeri. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!