Publicat la: 18.09.2020. 18:19 / 411 views

SELFIE-UL PE TREN… IA VEȚI. VAGONUL SPECIAL A AJUNS ÎN GARA BUZĂU

Un vagon special a ajuns astăzi în Gara Buzău. Este destinat adolescenților și tinerilor, care trebuie să conștientizeze că un selfie pe tren poate fi fatal.

selfie tren 1 selfie tren 2

Acțiunea de azi din Gara Buzău a făcut parte din campania ,,Selfie-ul pe tren nu ia like-uri, ia vieți”.

O fotografie pe tren poate părea o idee bună pentru o postare în social media, însă puțini sunt cei care știu riscurile pe care escaladarea unui vagon de tren le presupune, în principal cel de producere a arcului electric și a electrocutării la rețeaua de înaltă tensiune (27.000 volţi).

Este important de știut faptul că arcul electric se poate produce fără un contact direct cu rețeaua de înaltă tensiune, iar pe lângă acesta, căderea de la înălțime poate produce traume grave. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!