Publicat la: 07.10.2019. 18:17 / 439 views

ȘEFUL CJ: “MAI MULTĂ FERMITATE!”. APEL CĂTRE INSTITUȚIILE DE CONTROL ȘI DIRECTORI

Președintele Consiliului Județean cere mai multă fermitate instituțiilor de control, pentru sancționarea abaterilor legate de derularea programului “Cornul și laptele.” Petre Emanoil Neagu le solicită și directorilor de școli să sesizeze, în continuare, orice abatere de la calitatea și distribuția cornurilor. Săptămâna aceasta, Consiliul Județean va lua o decizie în privința firmei care produce și distribuie produsele de panificație în școlile din județul Buzău.

corn bun 1  corn 2

La prezentarea raportului întocmit în urma verificărilor efectuate în mai multe unități școlare, șeful Consiliului Județean i-a rugat pe directorii instituțiilor de control să fie mai fermi, când vine vorba despre măsurile luate după constatarea abaterilor. 

Și către directorii de școli a avut un mesaj.  

În momentul de față, societatea din Turda, care produce și distribuie cornurile în școlile din județul Buzău, are ultimatum: dacă nu asigură cornurile, așa cum s-a angajat prin contract, Consiliul Județean va dicta rezilierea.  

Conducerea Consiliului Județean va lua o decizie în această săptămână.

Surse din Consiliul Județean ne-au precizat că, în urma numeroaselor avertismente, firma clujeană a venit cu propunerea de subcontractare a producerii și furnizării cornurilor, soluție analizată acum de autorități.

Din cauza neregulilor constatate până acum, societatea din Turda a fost amendată de D.S.V. și O.P.C. Buzău, cu câte 10.000 de lei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!