Publicat la: 28.05.2020. 19:02 / 448 views

SE DESCHIDE ȘTRANDUL, DAR FĂRĂ BAZINE. DEOCAMDATĂ, FUNCȚIONEAZĂ DOAR BAZA DE AGREMENT SPORTIV

În plină stare de alertă, angajații complexului de agrement din Parcul Tineretului lucrează de zor la primenirea terenurilor de sport. Chiar dacă nu este permis scăldatul în bazine, buzoienii au început deja să vină la tenis de masă sau de câmp.

 teren strand strand

Pregătirile pentru redeschiderea complexului din Parcul Tineretului sunt în toi, în ciuda faptului că ne aflăm stare de alertă. Se lucrează la reamenajarea terenurilor sportive, mai cu seamă a celor de tenis de câmp. Cât despre mesele de tenis, spun angajații complexului, acestea sunt deja solicitate de către buzoieni. Se speră ca în curând să fie permis accesul și pe terenurile de fotbal pe iarbă.

Cât despre bazine, buzoienii trebuie să mai aștepte, în ceea ce privește scăldatul. Din cauza regulilor impuse de starea de alertă, nici nu se pune problema redeschiderii acestora. Dacă, totuși, regimul impus de stare actuală se va relaxa, ele pot fi curățate și alimentate cu apă în maximum două săptămâni.

Administrația parcului lucrează și la un proiect pentru reamanajarea amfiteatrului. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!