Publicat la: 17.10.2017. 18:22 / 2.292 views

SE CAUTĂ 12 MEDICI PENTRU SPITALUL JUDEŢEAN. CONCURS PENTRU REZOLVAREA CRIZEI DE PERSONAL

Cea mai mare unitate medicală din judeţul Buzău organizează o nouă selecţie pentru medici. Va fi încă un concurs cu multe locuri disponibile pe mai multe secţii. În primul rând se caută doctori pentru a fi rezolvate situaţiile critice de deficit de personal.

spital upuLa concurs sunt scoase şi posturi rămase vacante prin pensionarea mai multor cadre medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Cele mai mari probleme cauzate de lipsa de medici se răsfrâng în asigurarea gărzilor de la Spitalul Judeţean.

În total, sunt puse la bătaie 12 posturi de medici. Candidaţii sunt aşteptaţi să se înscrie până la finele acestei luni, pentru ca în prima săptămână a lunii noiembrie să aibă loc examenele. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!