Publicat la: 31.05.2016. 17:47 / 1.913 views

SCUT VIU PENTRU BUZĂU. ”ORICÂND ŢARA NE VA CHEMA, VOM FI PREZENŢI!”

Aproape o mie de militari buzoieni în rezervă şi în retragere au sărbătorit astăzi Ziua Rezervistului Militar. În acelaşi timp, a fost celebrată şi împlinirea a unui sfert de veac de la înfiinţarea Asociaţiei care-i reprezintă, în judeţul nostru. Vechii oşteni sunt gata să răspundă oricând chemării patriei şi să-i apere hotarele.

rezervisti 2Prin hotărâre de Guvern, data de 31 mai a fost declarată Ziua Rezervistului Militar.

Reprezentanţii rezerviştilor buzoieni din filiala Buzău a Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere au sărbătorit astăzi două evenimente extrem de importante pentru ei.

Întâlnirea rezerviştilor a început cu intonarea imnului de stat şi a continuat cu un moment de reculegere pentru cei care au plecat pentru totdeauna dintre ei.

Reprezentanţii autorităţilor locale şi cei ai militarilor activi au onorat cu prezenţa lor această zi şi şi-au exprimat respectul faţa de ostaşii vechi ai Armatei Române, ale căror suflete aparţin patriei pentru totdeauna.

Aproape o mie de rezervişti şi militari în retragere, buni cunoscători ai meseriei armelor, sunt gata oricând să uite de vârstă şi de suferinţe şi să meargă la luptă pentru a-şi apăra ţara-mamă.

Pentru asta merită respectul întregii comunităţi, din care fac parte alături de confraţii lor de arme, încă activi, din cea de-a doua garnizoană ca mărime din ţară. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!