SCRISOARE DE MULŢUMIRE DE LA SPITALUL JUDEŢEAN. DONAŢIILE AU VENIT ÎN SPRIJINUL CADRELOR MEDICALE

SCRISOARE DE MULŢUMIRE DE LA SPITALUL JUDEŢEAN. DONAŢIILE AU VENIT ÎN SPRIJINUL CADRELOR MEDICALE

Conducerea Spitalului Judeţean a postat pe pagina de socializare un mesaj de mulţumire adresată tuturor celor care prin donaţiile lor au făcut posibilă strângerea de fonduri în vederea achiziţiei de aparatură medicală şi suplimentarea echipamentelor de protecţie şi dezinfectanţi. De asemenea, directorul Claudiu Damian face un apel la buzoieni să continue să facă donaţii pentru a putea fi achiziţionate echipamente necesare cadrelor medicale.
spital 2“Mulţumită generozităţii dumneavoastră vom putea să achiziţionăm aparatură medicală şi echipamente de protecţie, atât de utile în această perioadă”, este mesajul tranmis de directorul Spitalului Judeţean, Claudiu Damian, printr-o postare pe pagina de socializare. Acesta a postat o scrisoare de mulţumire celor care, prin donaţiile lor au făcut posibilă achiziţia de aparatură medicală şi suplimentarea echipamentelor de protecţie şi dezinfectanţi.

“Scrisoare de mulţumire

Având în vedere contextul epidemiologic actual cu privire la infecţia cu COVID-19, mai multe organizaţii, fundaţii, instituţii, s-au alăturat Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău pentru a veni în sprijinul cadrelor medicale, care, în aceste zile, sunt în prima linie în lupta cu acest virus. Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău aduce mulţumiri Consiliului Judeţean Buzău, Fundaţiei Comunitare Buzău, Filialei Crucea Roşie Buzău, Organizaţiei OAMMR Buzău, Camerei de Comerţ şi Industrie Buzău, CONCAS S.A. Buzău, NIKOS IMPEX precum şi tuturor reprezentanţilor mediului de afaceri buzoian pentru strângerea de fonduri în vederea achiziţiei de aparatură medicală şi suplimentarea echipamentelor de protecţie şi dezinfectanţi. De asemenea, dorim să mulţumim tuturor celor care doresc să sprijine, prin donaţii, Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. Protejarea cadrelor medicale este esenţială, tocmai de aceea ne dorim suplimentarea stocurilor de echipamente de protecţie. Mulţumită generozităţii dumneavoastră vom putea să achiziţionăm aparatură medicală şi echipamente de protectie, atât de utile în această perioadă. Mulţumim tuturor pentru susţinere, implicare, gestul mărinimos de caritate şi vă dorim sănătate!”, este mesajul managerului Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, Claudiu Damian.

În aceste zile, personalul medical de la Spitalul Judeţean are nevoie, pe de o parte, de aparatură şi echipament de protecţie, dar şi de susţinere din partea buzoienilor pentru a avea putere să lupte în continuare cu virusul ucigaş. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și