Publicat la: 14.07.2017. 17:43 / 1.173 views

ŞCOALĂ PRELUNGITĂ. PRACTICĂ PENTRU ELEVII DE LA LICEELE TEHNOLOGICE

În timp ce majoritatea se bucură de vacanţă, unii tineri sunt încă la şcoală. În această perioadă, mai mulţi elevi de la licee tehnologice sunt angrenaţi în activităţi practice. Pe doi dintre ei o să îi cunoaştem în materialul următor.  

practica tren 1Adrian şi Nicolae sunt elevi la Liceul Tehnologic ”Henri Coandă”, la clasa de ”tehnician transporturi.”

Nu au luat vacanţă odată cu majoritatea liceenilor şi fac practică, graţie colaborărilor pe care unitatea de învăţământ le are cu mai multe societăţi de profil.

Ei vor să devină mecanici de locomotivă şi sunt încântaţi că pot învăţa mai multe de la oameni cu zeci de ani de experienţă.

Se gândesc şi ei la o binemeritată vacanţă, însă spun că efortul lor de acum merită pentru viitorul carierei.

La rândul lor, îndrumătorii apreciază că mai există încă tineri care vor să îmbrăţişeze meseria de mecanic de locomotivă.

Mai mult, cei doi tineri au ambiţia de a lucra toată vara pe locomotivă, chiar şi după perioada de practică. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!