Școala de oină din Rm. Sărat, un nou succes național. Echipa Colegiului “Vlahuță” a câștigat Olimpiada Națională a Sportului Școlar

Școala de oină din Rm. Sărat, un nou succes național. Echipa Colegiului “Vlahuță” a câștigat Olimpiada Națională a Sportului Școlar

O nouă performanță de excepție pentru școala de oină din Rm. Sărat. Echipa de fete a Colegiului Național “Alexandru Vlahuță” a câștigat Olimpada Națională a Sportului Școlar. Competiția a avut loc în weekend, la Râmnicu Sărat.

Faza finală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la oină pentru licee, la fete, a avut loc în zilele de 19 și 20 mai, în baza sportivă „Onix” din Râmnicu Sărat. Alături de echipa Colegiului Național “Alexandru Vlahuță” Rm. Sărat, la startul fazei finale a competiției au mai fost șapte echipe, din județele Dolj, Neamț, Cluj, Sălaj, Alba și Ialomița.

La festivitatea de deschidere a turneului, care a avut loc sâmbătă, la orele prânzului, au participat și reprezentanți ai Federației Române de Oină, ai Inspectoratului Școlar Județean dar și ai Colegiului Național „Alexandru Vlahuță”.

În meciurile disputate sâmbătă și duminică, echipa de oină a Colegiului Național “Alexandru Vlahuță” a reușit șase victorii din tot atâtea meciuri. În finală, râmnicencele au câștigat în fața echipei Liceului Teoretic “Mihai Viteazu” din Băilești, județul Dolj, cu scorul de 4-2. Câștigătoarele au fost premiate chiar de către viceprimarul municipiului Rm. Sărat, Florian Nicolae, cel care le-a înmânat și trofeul competiției.

Anul trecut, echipa de oină a Colegiului „Vlahuță” s-a clasat pe locul 2 în cadrul turneului final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Meritul pentru aceste performanțe uimitoare aparține tinerelor jucătoare din Rm. Sărat dar și celor doi inimoși antrenori, Cosmin Bălan și Relu Adam.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și