SCM Gloria, deplasare infernală. Gazdele de la Vâlcea nu concep să nu câștige împotriva Buzăului

SCM Gloria, deplasare infernală. Gazdele de la Vâlcea nu concep să nu câștige împotriva Buzăului

După două înfrângeri usturătoare, cu Brăila și Bistrița, pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău urmează încă un test extrem de dificil. Echipa buzoiană va întâlni, în deplasare, SCM Râmnicu Vâlcea, partidă care va avea loc mâine, de la ora 17.30. Tehnicianul Daniel Anca speră într-o prestație mai bună a elevelor sale, chiar dacă va fi greu de evitat o nouă înfrângere, echipa gazdă fiind „pe val” în acest debut de sezon.

Cu moralul la pământ după două înfrângeri la rând în debutul noului sezon al Ligii Florilor, handbalistele de la SCM Gloria Buzău speră într-o evoluție mai bună în meciul de mâine, împotriva formației SCM Râmnicu Vâlcea.

Antrenorul Gloriei, Daniel Anca, este conștient însă că la Rm. Vâlcea va fi un nou meci extrem de greu, mai ales că echipa gazdă vine după două victorii consecutive obținute în campionat, dar speră măcar într-o prestație a elevelor sale care să le dea speranțe pătimașilor fani ai Gloriei. Contestat de suporteri după cele două înfrângeri la rând, în fața Brăilei și Bistriței, tehnicianul Daniel Anca pune startul modest de sezon nu doar pe lipsa de omogenitate a echipei, dar și pe programarea etapelor în noua ediție a Ligii Florilor: în primele trei etape, handbalistele din Buzău au avut de înfruntat numai adversari de top.

La rândul său, Bent Dahl, antrenorul echipei din Rm. Vâlcea, consideră echipa din Buzău un adversar incomod. Norvegianul spune că ultimele meciuri împotriva Gloriei au fost mereu echilibrate.

Partida SCM Râmnicu Vâlcea și SCM Gloria Buzău va avea loc mâine, de la ora 17.30, în Sala sporturilor „Traian”. Cea mai recentă întâlnire dintre ele două adversare de mâine s-a consemnat în martie, chiar la Rm. Vâlcea, meci câștigat la limită de buzoience, scor 28-27.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și