Publicat la: 23.11.2016. 18:47 / 3.080 views

SCHIMB DE ROLURI LA LICEUL DE ARTE. PROFESORII ÎN BĂNCI, ELEVII LA CATEDRĂ

În aceste zile, la Liceul de Arte „Margareta Sterian” se desfăşoară Zilele Liceului. S-au împlinit 59 de ani de la înfiinţare, iar profesorii şi elevii au motive de bucurie. Tocmai de aceea, pentru a împătăşii unii din experienţa celorlalţi, astăzi au făcut schimb de roluri, adică profesorii s-au întors în bănci, iar elevii au trecut la catedră. Timp de o săptămână vor păstra această formulă, după care vor trage şi concluziile.

arte-profesoriÎn această perioadă este sărbătoare mare la Liceul de Arte „Margareta Sterian”. Se împlinesc 59 de ani de la înfiinţare, iar elevii şi dascălii organizează o mulţime de evenimente culturale.

La aceste evenimente, însă, elevii vor participa în calitate de profesori, iar dascălii le vor lua locul în bănci.

În această dimineaţă a avut loc schimbul simbolic, când elevii au predat sacoul uniformei şi au primit în schimb responsabilităţile unui cadru didactic. Chiar şi directorii şcolii au predat atribuţiunile şi s-au întors cu bucurie în bănci.

Profesorii, care au mai trecut prin băncile şcolilor, s-au întors cu bucurie la pupitru. Elevii, însă, care au preluat atribuţiunile, erau uşor confuzi.

Odată ajunşi în bănci, profesorii deveniţi acum elevi au ridicat acelaşi gen de probleme ca şi liceeni obişnuiţi, iar elevul director a trebuit să le ofere soluţii. Deşi misiunea sa nu a fost deloc uşoară, a reuşit să facă faţă.

Pe parcursul unei săptămâni, la Liceul de Arte „Margareta Sterian” se vor sărbători Zilele Liceului care se vor încheia pe 29 noiembrie cu un spectacol de excepţie ce va avea loc la Teatrul George Ciprian. Tot atunci se va face din nou schimb de roluri şi se vor trage şi conculziile. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!