Publicat la: 06.08.2020. 18:41 / 1.101 views

SCANDAL REACTIVAT ÎNTRE TOMA ȘI NEAGU. ȘEFUL CJ RĂMÂNE CANDIDATUL PSD

E din nou scandal între primarul Constantin Toma și președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu. Totul a pornit de la o ședință a Comitetului Executiv Județean, organizată ieri, online, în cadrul căreia urma să fie validați candidații pentru alegerile locale din toamnă. Practic, o formaliate.

PSD CIOLACU TOMA NEAGUSupriză, însă. La un moment dat, edilul-șef Constantin Toma a intervenit și a declarat că nu îi susține candidatura lui Petre Emanoil Neagu la șefia Consiliului Județean, propunându-l pe senatorul Lucian Romașcanu pentru această funcție. Primarul a reînceput atacurile la adresa lui Neagu, acuzându-l că este în continuare omul fostului director al Companiei de Apă, Ionel Tescaru.

În replică, șeful Consiliului Județean s-a retras din ședință, precizând că, indiferent de vot, va candida pentru un nou mandat.

Ședința a fost suspendată, fiind reluată astăzi, tot online, cu participarea liderului PSD Buzău, Marcel Ciolacu. Lucrurile au fost tranșate în favoarea președintelui Consiliului Județean.

În ciuda celor petrecute, președintele Petre Emanoil Neagu nu a dorit să comenteze acuzațiile făcute de primarul Constantin Toma, aducând în discuție susținerea mare de care se bucură în partid.

Contactat telefonic de Campus Tv, edilul-șef Constantin Toma a declarat că nu dorește să comenteze pe marginea celor întâmplate la partid  în ultimele 24 de ore.

Chiar dacă astăzi partidul a luat o decizie clară, este de așteptat ca tensiunile între cei doi să continue și să afecteze campania electorală a PSD, la Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!