Scandal la Camelia. Locatarii nu vor platformă de gunoi la ușa blocului

Scandal la Camelia.  Locatarii nu vor platformă de gunoi la ușa blocului

Locatarii blocului Camelia au avut surpriza neplăcută de a-și găsi mașinile blocate cu garduri metalice pe locurile de parcare de reședință. Ei au aflat că în locul acestor parcări va fi amplasată o platformă de gunoi îngropată. La solicitarea acestora, Primăria a dispus sistarea lucrărilor până la găsirea unui amplasament potrivit.

Locatarii blocului Camelia sunt extrem de nemulțumiți de decizia Primăriei de a construi o platformă de gunoi îngropată fix în fața intrării de la scara de bloc. Ba mai mult! Platforma ar urma să fie construită chiar pe locurile lor de parcare, trei la număr, parcări de reședință, cu taxele plătite la zi.

Ieri, firma de construcții care urmează să amplaseze paltforma de gunoi îngropată a trecut la acțiune. Locatarii nu sunt de acord nici cu desființarea ghenelor de scară, pentru că ar trebui ca toate cele 7 scări ale blocului să fie deservite de o singură platformă de gunoi.

Nemulțumirile locatarilor din blocul Camelia au intrat în atenția viceprimarului Ionuț Apostu, care a dispus sistarea lucrărilor până la depistarea unui amplasament potrivit pentru platforma de gunoi subterană.

Până la găsirea soluției optime pentru toată lumea, cei trei locatari care au locurile rezidențiale de parcare acolo unde urma să se construiască platforma, le vor putea folosi fără probleme.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și