Publicat la: 13.08.2020. 18:16 / 280 views

ȘASE TRAFICANȚI DE DROGURI, ÎN AREST. REȚEA CU ACTIVITATE ÎN MAI MULTE LOCALITĂȚI

Rețineri pe bandă rulantă în cel mai recent dosar instrumentat de polițiștii și procurorii de la Crimă Organizată Buzău, care au destructurat o rețea de traficanți de droguri, în urma unor descinderi efectuate ieri dimineață.

drog 3După audierea a 16 suspecți, șase tineri au fost reținuți, cinci buzoieni și un gălățean.

Ieri dimineață, forțele de ordine au efectuat percheziții la 28 de domicilii din Buzău și Galați.

Potrivit anchetatorilor, în perioada noiembrie 2019 – august 2020, mai multe persoane din Buzău ar fi achiziționat substanțe psihoactive de la un bărbat din Galați, în vârstă de 25 de ani. Ulterior, le-ar fi revândut către cumpărători din municipiul Buzău și din mai multe localități din județ: Movila Banului, Săpoca, Cernătești, Gherăseni și Costești.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 1,2 kg substanțe psihoactive, recipiente ce conțineau substanțe utilizate la prepararea produsului finit, peste 7.000 de lei și 400 de euro, și telefoane mobile. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!