Publicat la: 04.11.2020. 20:09 / 488 views

SĂRBĂTORI FĂRĂ „ORASELUL COPIILOR”. PANDEMIA ANULEAZĂ ȘI TÂRGUL DE CRĂCIUN

Și la Buzău, Crăciunul va fi restricționat de măsurile de siguranță sanitară și de cele de distanțare fizică. Târgul de Crăciun de pe platou nu va mai fi organizat. De asemenea, copiii nu se vor mai putea bucura de patinoarul în aer liber și de Orășelul Copiilor.

targ 1An de an, Sărbătorile de Iarnă debutau cu Târgul de Crăciun, amenajat pe platoul din fața Palatului Comunal, unde se monta și un impunător Brad de Crăciun.

Din păcate, anul acesta, Sărbătorile vor fi mai triste.

Piața Dacia va fi, totuși, împodobită de sărbătoare, pentru a readuce în oraș spiritul Crăciunului care, în ciuda tuturor opreliștilor și a temerilor pricinuite de noul coronavirus, rămâne veșnic viu în sufletele buzoienilor.

Copiii nu se vor mai bucura anul acesta de patinoarul în aer liber, care-i atrăgea ca un magnet și unde aveau posibilitatea să alunece pe patine chir în buricul târgului.

Dupa zeci de ani in care i-a bucurat pe cei mici, Oraselul Copiilor va lipsi din peisajul sarbatorilor in aceasta iarna.

Așadar, Crăciunul de anul acesta va fi unul trist și încorsetat de restricții, dar buzoienii vor găsi cele mai bune metode pentru a-l înfrumuseța.

Cel mai probabil, vor petrece Sărbătorile de Iarnă în mijlocul familiilor, iar cadourile de la Moș Nicolae și Moș Crăciun ii vor bucura pe cei mici. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!