Publicat la: 29.09.2020. 18:12 / 237 views

SĂRBĂTOAREA SENIORILOR. PROGRAMUL ZILEI INTERNAȚIONALE A PERSOANELOR VÂRSTNICE

În fiecare an, în toată lumea, pe întâi octombrie se sărbătorește Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Este o tradiție ca Municipalitatea să sărbătorească împreună cu seniorii Buzăului și să le ofere cadouri și flori. Anul acesta, 93 de familii au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă și vor primi din partea Primarului ”Diploma de aur”.

zi batrani 2Ca în fiecare an, pe 1 octombrie, când se sărbătorește ”Ziua Internațională a Persoanelor vârstnice, seniorii Buzăului sunt invitați la Palatul Comunal pentru a participa la ceremonia dedicată lor.

Programarea celor care sunt invitați să participe la manifestările dedicate lor s-a făcut în ordine alfabetică, pentru a se evita aglomerarea și pentru a se respecta distanțarea fizică.

Cuplurile care au împlinit sau vor împlini anul acesta o jumătate de secol de căsnicie neîntreruptă, vor avea parte de un ceremonial special.

Anul acesta, 93 de familii care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie, vor primi ”Diploma de Aur” din partea edilului șef, vor primi premii și flori și vor petrece împreună la o masă festivă oferită de Primărie în onoarea lor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!