Publicat la: 27.08.2018. 18:29 / 1.007 views

SĂRBĂTOAREA ODĂIENILOR. CÂNTEC, DANS ŞI VOIE-BUNĂ LA ZIUA COMUNEI ODĂILE

În fiecare an, în luna august, odăienii se bucură de ziua comunei lor. În acest an, „Sărbătoarea odăienilor” a fost dedicată Centenarului Marii Uniri. Artiştii locali, cei de la Centrul Judeţean de Cultură şi Artă şi invitaţii speciali au susţinut un spectacol care i-a încântat pe toţi cei prezenţi.      

odaile 2Într-un decor natural mirific de la marginea comunei Odăile, locuitorii din zonă au petrecut ieri la „Sărbătoarea Odăienilor”.

Chiar dacă poiana a fost împânzită de corturile şi standurile comercianţilor, localnicii şi-au găsit cele mai potrivite locuri pentru a asista la spectacolul oferit de Primărie în această zi deosebită.

Artişti locali şi copiii odăienilor au deschis spectacolul, spre bucuria părinţilor şi a membrilor familiilor, veniţi special să-i susţină.

Primarul a ţinut să le mulţumească copiilor din comună pentru prestaţia lor şi a adus în scenă invitatul surpriză al evenimentului închinat anul acesta Centenarului Marii Uniri.

Valentin Sanfira, invitatul special al serbării, este cunoscut şi îndrăgit de odăieni şi din emisiunea pe care o moderează la un post naţional de televiziune.

Chiar dacă nu toate drumurile comunei sunt ca în palmă, glumele şi melodiile interpretate de artist le-au mers la inimă spectatorilor, care s-au strâns în jurul scenei.

Filofteia Drăghici, Ion Băicuş, Sabin Lupu, Lorena Crăciun, Loredana Mihai şi Alexia Tarcoci au susţinut mici recitaluri cu cele mai frumoase melodii din repertoriile lor.

Serbarea s-a încheiat cu un recital susţinut de Ionela Bănică, cea care a şi prezentat spectacolul.

Tot ieri şi-a sărbătorit ziua şi comuna Pârscov, ai cărei locuitori au avut bucuria să-i aibă ca oaspeţi pe îndrăgiţii Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu, care au încins atmosfera. Sărbătoarea de la Pârscov s-a încheiat cu un grandios foc de artificii. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!