Publicat la: 27.11.2020. 20:23 / 870 views

SĂRBĂTOARE FĂRĂ PUBLIC, DE ZIUA NAȚIONALĂ. MANIFESTĂRILE VOR FI ORGANIZATE ÎN PARCUL CRÂNG

În premieră, la manifestările Ziua Națională nu este invitat publicul buzoian. Autoritățile vor organiza o ceremonie restrânsă, în Parcul Crâng, acolo unde va fi dezvelit un monument dedicat eroilor militari buzoieni din Regimentul 48 Infanterie. Astăzi au avut loc repetiții pentru manifestările de 1 Decembrie.

pregatiri armata 1 pregatiri armata 2

Autoritățile au anunțat că, anul acesta, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, sărbătoarea de 1 Decembrie va fi marcată într-un cadru restrâns, fără participarea publicului.

De această dată, locul de desfășurare a manifestărilor va fi în Parcul Crâng, în zona foișorului. Locația nu este aleasă întâmplător. În colaborare cu Armata, Primăria Buzău a decis plantarea a 775 de stejari în Crâng, numărul eroilor din Regimentul 48 Infanterie Buzău căzuți în Primul Război Mondial. De altfel, de Ziua Națională, în Parcul Crâng va fi dezvelit un monument dedicat celor 775 de eroi militari buzoieni.

Între timp, prefectul de Buzău, leonard Dimian, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale.

Manifestările de marți, 1 Decembrie, vor începe la ora 11:00 și vor dura aproximativ o oră. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!