Săptămâna teatrului tânăr. A opta ediție începe săptămâna viitoare!

Săptămâna teatrului tânăr. A opta ediție începe săptămâna viitoare!

Festivalul  ’’Săptămâna teatrului tânăr’’revine! A opta ediție va debuta pe 29 septembrie. Timp de cinci zile, Teatrul ’’George Ciprian’’ va găzdui spectacole inedite atât pentru adolescenți și adulți, cât și pentru copii.

După un an în care restricțiile cauzate de pandemie au împiedicat desfășurarea celei de a opta ediții, festivalul ’’Săptămâna teatrului tânăr’’ revine. Teatrul ’’George Ciprian’’ invită publicul, mai ales tinerii buzoieni, să descopere frumusețea teatrului, în cele cinci zile de evenimente.

Bucuria celor mici aflați într-o sală de spectacol nu a fost uitată, organizatorii pregătind o serie de surprize pentru aceștia.

La conferința de presă organizată chiar în sala de spectacol a teatrului a fost prezent și președintele Consiliului Județean Buzău , Petre Emanoil Neagu, pentru a-și arăta susținerea față de evenimentul ce urmează să aibă loc.

Festivalul se va desfășura în perioada 29 septembrie – 3 octombrie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Cultura

Ministrul Romașcanu: "Nu sunteți invizibili"

17.01.22 15:30 Ultima modificare 17.01.22 17:19

Ministrul Culturii, senatorul buzoian Lucian Romașcanu, a transmis astăzi un mesaj către artiști, ținând să menționeze câteva dintre punctele realizate până acum, din programul de…