Publicat la: 23.08.2019. 19:10 / 443 views

ŞANŢURI DE APĂRARE. SĂPĂTURI ÎN CAROSABIL PENTRU A LIMITA VITEZA

Nemulţumiţi de viteza mare cu care unii şoferi circulă pe strada lor proaspăt asfaltată, riveranii de pe Gogu Vicatus s-au apucat de săpat. Intenţia lor era aceea de a-i obliga pe şoferi să meargă mai încet săpând şanţuri în carosabil. A fost întocmit dosar penal pentru distrugeri iar Primăria va monta pe mai multe străzi limitatoare de viteză.

strada periferie 2Asfaltarea străzilor din Buzău este dorită de cei mai mulţi cetăţeni, care locuiesc în zone ale oraşului, unde nu s-a mai intervenit asupra carosabilului de zeci de ani.

Numai că, există şi un revers al medaliei.

Locuitorii de pe una dintre străzile de curând asfaltate se plâng că, de când s-a refacut strada, maşinile circulă cu viteză mare, atât ziua, cât şi noaptea.

Ba mai mult!

Riveranii de pe strada Gheorghe Milu, fostă Gogu Vicatus, s-au apucat să-şi rezolve singuri problema.

Poliţia Municipală, împreună cu cei de la Poliţia Locală au intervenit şi au stopat săpăturile la carosabil şi a fost întocmit dosar penal pentru distrugeri.

Primăria a obţinut deja aviz de la Poliţia Rutieră pentru ca, în următoarele zile să monteze limitatoare de viteză pe străzile Gheorghe Milu, fostă Gogu Vicatus, Simila şi Islazului. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!