Șantierele din Buzău, ,,explicate” de liderii PSD. Romașcanu și Neagu, front comun pentru Toma

Șantierele din Buzău, ,,explicate” de liderii PSD. Romașcanu și Neagu, front comun pentru Toma

Numeroasele nemulțumiri din partea buzoienilor, pe fondul blocajelor din trafic iscate de șantierele active de pe principalele artere din oraș, reprezintă o îngrijorare pentru liderii PSD Buzău, care încearcă să mai tempereze din reacțiile cetățenilor, prin mesaje publice.

Pentru a doua oară în ultimele două săptămâni, responsabilii social-democrați buzoieni au ținut să aibă mai multe precizări cu privire la disconfortul dat de proiectele de modernizare a infrastructurii din municipiu. Și la conferința de presă de astăzi primarul Constantin Toma s-a văzut nevoit să vină cu încă un mesaj către buzoieni, de la care a cerut răbdare și înțelegere. 

Președintele PSD Buzău, senatorul Lucian Romașcanu, ministru al Culturii, i-a luat apărarea edilului-șef, încurajându-l să continue proiectele edilitare începute.

La câteva zile după ce a suferit o operație la ochi, șeful Consiliului Județean a participat la conferința de presă de azi. Și Petre Emanoil Neagu a ținut să puncteze că lucrările de anvergură pentru modernizarea infrastructurii vin la pachet cu disconfortul, precizând că este nevoie și de răbdare, pentru a se ajunge la rezultatele așteptate.

În ultima perioadă, liderii social-democrați buzoieni au reacționat pe tema acestui subiect ori de câte ori au avut ocazia, semn că sunt conștienți că trebuie să contracareze valul de nemulțumiri care poate afecta partidul din punct de vedere electoral.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și