Publicat la: 31.01.2017. 19:06 / 3.223 views

ŞANTAJIST PRINS DE POLIŢIŞTI. CEREA BANI VICTIMEI CA SĂ NU O SPUNĂ PĂRINŢILOR

Un tânăr de 31 de ani din Pârscov, care a avut o relaţie cu o adolescentă de 17 ani din Cozieni, a ajuns astăzi pe mâinile poliţiştilor. Acesta a fost prins de oamenii legii în timp ce îşi şantaja fosta iubită. Mai exact, îi cerea bani ca să nu o spună părinţilor că a întreţinut relaţii sexuale cu ea.

santaj 1siteBărbatul de 31 de ani din Pârscov a cunoscut-o pe adolescenta de 17 ani din Cozieni pe autobuzul cu care faceau naveta.

S-au îndrăgostit unul de celălalt şi şi-au dat întâlnire într-un hotel din Buzău unde au întreţinut relaţii sexuale pe care însă, bărbatul le-a filmat. Ulterior întâlnirii, bărbatul a început să o şantajeze pe fată cu imaginile.

Mai exact, acesta i-a spus că dacă nu îi dă bani va povesti părinţilor ei tot ce s-a întâmplat. Fata a făcut o plângere la poliţie, iar oamenii legii au organizat un flagrant.santaj 2

Acasă la bărbat au fost descoperite fotografii şi filmuleţul cu care o şantaja pe minora. Acesta a fost reţinut de poliţişti şi prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul de 31 de ani este căsătorit şi are un copil. Politistii îşi continuă cercetările pentru a afla dacă acesta a mai procedat la fel şi cu alte tinere. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!