Șansa revenirii la normalitate. Mituri despre vaccinul anti-COVID

Șansa revenirii la normalitate. Mituri despre vaccinul anti-COVID

Specialiștii epidemiologi încearcă să spulbere miturile privind vaccinul, și să le explice buzoienilor de ce dozele anti-COVID sunt singura șansă pe care o avem pentru a ne întoarce la normalitate. Reporterii Campus TV au stat de vorbă pe această temă cu medicul Carmen Scîntei, șefa Serviciului Epidemiologic din cadrul Direcției de Sănătate Publică.

Serul se află în rând cu restul vaccinurilor, iar faptul că am avut încredere până acum în produsele specialiștilor, ar trebui să fie un argument destul de puternic să avem și în continuare.

Printre speculațiile în ceea ce privește vaccinarea există și ideea că ne putem infecta prin intermediul serului, multe persoane considerând că reacțiile adverse de după administrare sunt date de îmbolnăvire

Printre argumentele anti-vacciniștilor se află și faptul că, într-adevăr, serul nu ne ferește de infectare. Diferența, însă, este dată de gravitatea formei dobândite.

Revenirea la normalitate depinde doar de dorința populației de a se vaccina, spun medicii buzoieni, care au încredere în această soluție.

Până acum, acoperirea vaccinală la nivelul județului Buzău este de doar 35%.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

ȘCOALA DUALĂ, DIN SEPTEMBRIE, LA BUZĂU

13.01.22 19:45 Ultima modificare 13.01.22 19:51

Primul centru de excelență în învățământul dual de la Buzău ar urma să funcționeze din luna septembrie, la Liceul Tehnologic ’’Dimitrie Filipescu’’. Ieri, reprezentanți ai…