Publicat la: 03.04.2020. 18:14 / 1.012 views

SALUTUL MILITARILOR PENTRU “SOLDAŢII” DIN SPITAL. MOMENT EMOŢIONANT ÎN FAŢA UNITĂŢII MEDICALE

Momente unice şi emoţionante, astăzi, în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. În semn de respect, zeci de poliţişti, jandarmi, pompieri, militari şi poliţişti locali i-au salutat pe cei care sunt în prima linie. Gestul deosebit a stârnit o emoţie de nedescris în rândul angajaţilor de la Spital. Mai multe cadre au ieşit în stradă şi i-au aplaudat pe vizitatorii surpriză, în semn de mulţumire.

salut 3 salut 2

În jurul orei 12:00, sirenele autospecialelor de la forţele MAI şi MAPN au răsunat la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Zeci de poliţişti, jandarmi, pompieri, militari şi poliţişti locali au coborât din maşini şi şi-au îndreptat privirile către spital.

După ce sirenele s-au oprit, cu toţii au salutat, în semn de respect pentru toţi cei aflaţi în prima linie.

Momentul culminant a fost când mai multe cadre medicale şi non-medicale au ieşit din spital, iar în semn de mulţumire au aplaudat gestul oamenilor în uniformă militară.

Pentru personalul Spitalului Judeţean, astfel de gesturi contează foarte mult. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!