Săgeata, noua campioană județeană. Câștigătoarea s-a decis sâmbătă, la Berca

Săgeata, noua campioană județeană. Câștigătoarea s-a decis sâmbătă, la Berca

Sâmbătă, pe arena din Berca,  a avut loc finala campionatului județean de fotbal, meci care avea să decidă reprezentanta Buzăului la barajul pentru liga a III-a. Team Săgeata s-a impus cu 1 la 0 în fața surprizei Gloria Vadu Pașii, în urma unui penalty transformat de veteranul Romeo Stan.

Gloria Vadu Pașii și Team Săgeata s-au întâlnit pentru a treia oară în două săptămâni, sâmbătă, în finala campionatului județean de fotbal, meci care avea să desemneze echipa ce va reprezenta Buzăul la meciul de baraj pentru Liga a III-a.

Mai experimentați, dar și mai valoroși, Romeo Stan, Vlaicu  și compania s-au impus, în cele din urmă, cu 1 la 0, grație unui penalty tranformat de  fostul mijlocaș al Gloriei Buzău, în minutul 73.

Din fericire pentru Team Săgeata, echipa buzoiană va fi scutită de primul tur de baraj, urmând să dispute direct promovarea în liga a III-a. Adversara va fi stabilită joi, în urma unei trageri la sorți iar cele două manșe se vor juca pe 16 și 23 mai.

Algoritmul FRF include criteriul zonal, astfel că 99%, Team Săgeata va disputa barajul cu una dintre grupările limitrofe Buzăului, CS Făurei, Sportul Chișcani sau Valea Mărului.

Andrei Solomon

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și