”Să se oprească cu Referendumul!” Opoziția critică proiectul primarului Toma

”Să se oprească cu Referendumul!” Opoziția critică proiectul primarului Toma

Liderii opoziției îi cer primarului Constantin Toma să renunțe la organizarea referendumului pentru unirea comunei Țintești cu municipiul Buzău. Aleșii PNL și USR-PLUS critică modul în care a fost creionat proiectul care stă la baza desfășurării consultării publice programate în toamnă.

Proiectul privind organizarea referendumului pentru unirea orașului Buzău cu comuna Țintești a fost aprobat, săptămâna aceasta, cu ajutorul votului dat de majoritatea PSD. Atât aleșii liberali , cât și cei de la USR-PLUS s-au abținut la vot. Principalele motive ale atitudinii rezervate sunt legate de lipsa argumentelor din partea primarului Constantin Toma.

Aflat în conducerea organizației județene, pefectul Silviu Iordache susține că unirea celor două administrații ar fi una păguboasă.

În aceste condiții, liderii opoziției de la Buzău îi solicită primarului Constantin Toma să renunțe la ideea organizării referendumului. Potrivit proiectului aprobat zilele trecute, referendumul privind unirea orașului Buzău cu comuna Țintești urmează să aibă loc în data de 26 septembrie. (Mihai Bunăziua)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și