Publicat la: 13.08.2020. 18:28 / 873 views

S.O.S., AZILUL DE BĂTRÂNI DE LA COSTEȘTI! FOCAR CU 19 ÎMBOLNĂVIRI ȘI DOUĂ DECESE

azil costesti 3Încă un deces în rândul vârstnicilor diagnosticați cu Covid la azilul din comuna Costești. Pacientul avea 72 de ani și fusese internat la Spitalul Județean de Urgență. Este al doilea deces înregistrat într-un timp foarte scurt de la declararea focarului de coronavirus din cămin.

Focarul de la azilul de bătrâni de la Costești s-a extins. Încă doi angajați au fost depistați cu coronavirus.

Autoritățile locale încearcă să îi convingă pe responsabilii Direcției de Sănătate Publică să îi testeze pe toți ceilalți beneficiari, pentru a nu se ajunge la o situație și mai gravă.

Zilele trecute, vârstnicii diagnosticați cu coronavirus au fost internați la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!