Publicat la: 23.11.2017. 19:15 / 1.619 views

S-AU GĂSIT MEDICI PENTRU SPITALUL PÂRSCOV. ÎN SCURT TIMP, VA DEVENI FUNCŢIONAL

După multe eforturi din partea conducerii Spitalului Judeţean, pentru Spitalul de la Pârscov încep să se găsească soluţii. Managerul Spitalului Judeţean a anunţat că mai mulţi medici s-au arătat interesaţi să îşi desfăşoare activitatea la unitatea spitalicească de la Pârscov, astfel că în curând pacienţii de pe Valea Buzăului vor putea să se trateze acolo. Şi problema personalului auxiliar pare a-şi găsi rezolvarea odată cu susţinerea examenului din luna ianuarie.

parscov 1Veşti bune pentru pacienţii care aşteaptă redeschiderea Spitalului Pârscov. Conducerea Spitalului Judeţean a anunţat că unitatea spitalicească va deveni funcţională curând, după ce mai mulţi medici s-au arătat interesaţi să profeseze acolo.

De asemenea, şi pentru secţia pediatrie a Spitalului Pârscov s-a găsit o soluţie. Este vorba despre renumitul medic pediatru Adrian Dima. Pentru personalului auxiliar se va organiza concurs în luna ianuarie, astfel că spitalul Pârscov va putea în curând să funcţioneze.

După ce Spitalul de la Pârscov a fost închis în 2011, Consiliul Judeţean Buzău a demarat un proiect de înfiinţare în localitate a unui Centru de Sănătate Multifuncţional. În urmă cu aproape doi ani au fost demarate lucrările de refacere a clădirii, iar acum dispune de tot ce este nevoie pentru a funcţiona. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!