Publicat la: 01.03.2018. 19:26 / 1.366 views

S-A REDESCHIS SPITALUL DE LA PÂRSCOV. VA AVEA 5 SPECIALIZĂRI

Astăzi, autorităţile judeţene au redeschis fostul spital de la Pârscov, după trei ani de lucrări ce au costat Consiliul Judeţean peste 350 de mii de euro. Centrul de Sănătate Multifuncţional, aşa cum este denumită unitatea spitalicească va funcţiona cu 5 specializări, dar momentan sunt medici doar pentru trei, ORL, ginecologie şi mica chirurgie.

spital parscov 1Spitalul de la Pârscov a fost închis în 2011, în guvernarea Boc. Preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu a fost cel care şi-a dorit redeschiderea acestuia.  In urmă cu trei ani au început lucrările de reabilitare, iar astăzi, unitatea spitalicească şi-a redeschis porţile, deservind peste 20 de mii de cetăţeni din zonă.

Centrul de Sănătate Multifuncţional Pârscov va funcţiona cu 5 secţii, însă momentan nu sunt medici decât pe specializările ORL, ginecologie şi mica chirurgie, urmând ca pentru pediatrie şi medicină internă să de organizeze din nou concursuri.

Pacienţii care vor dori să se trateze la Centrul de Sănătate Multifuncţional vor trebui să se prezinte cu bilet de trimitere de la medicul de familie, în caz contrar vor fi nevoiţi să plătească serviciile medicale. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!