Publicat la: 28.10.2020. 19:30 / 417 views

S-A ÎNCHIS ȘI ȘCOALA NR. 5 DIN BUZĂU. DIRECTOAREA, CONFIRMATĂ CU CORONAVIRUS

Ieri, la scurt timp după ce s-a aflat vestea închiderii Liceului cu Program Sportiv, la o altă unitate de învățământ din municipiul Buzău s-a impus scenariul roșu. Este vorba despre Școala „Episcop Dionisie Romano. Aici, directoarea a fost confirmată cu COVID.

scoala 5 covid 1De astăzi, elevii de la Școala nr. 5 din centrul municipiului nu au mai venit în bănci. Directoarea unității, prof. Nicoleta Sarafolean, a fost depistată cu coronavirus, astfel că s-a luat decizia închiderii școlii. În vara acestui an, directoarea a trecut prin momente tragice, după ce soțul, profesor la mai multe școli, a decedat pe patul de spital, la câteva zile după ce a fost diagnosticat cu COVID.

Astăzi, alături de Liceul cu Program Sportiv, Școala nr. 5 s-a aflat pe lista unităților pentru care Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a aprobat intrarea în scenariul roșu.

Pe lângă L.P.S. și Școala “Episcop Dionisie Romano”, la alte patru unități de învățământ din orașul Buzău se învață exclusiv online, în această perioadă: Școala nr. 1 “Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu”, Școala nr. 11, Colegiul Național “Mihai Eminescu” și Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret”. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!