Rudele lui Abi Talent, reținute de poliție. Proxenetism și înșelătorie, printre acuzații

Rudele lui Abi Talent, reținute de poliție. Proxenetism și înșelătorie, printre acuzații

Polițiștii au făcut 5 percheziții domiciliare, în județul Buzău, la persoane bănuite de proxenetism, lovire sau alte violenţe  și înșelăciune, prin metoda ghicitului. În urma descinderilor patru persoane au fost reținute. Potrivit anchetatorilor, peste 80 de persoane au fost păgubite de autoproclamatele tămăduitoare anchetate în dosar. Se pare că cel care a pus bazele acestui grup infracțional este tatăl cântărețului Abi Talent.

Potrivit anchetatorilor, grupul infracțional funcționează din 2016. Doi bărbați, din municipiul Buzău, în vârstă de 40 şi 45 de ani, ar fi desfășurat activități de proxenetism. Concret, încurajau practicarea prostituției de către tinere, pe teritoriul mai multor state europene, obţinând, în acest fel, foloase materiale.

Femeile din grup, în vârstă de 47 şi 39 de ani, ar fi înşelat peste 80 de persoane, prin inducerea în eroare a acestora, cu privire la faptul că ar deține puteri supranaturale, prin care ar putea să rezolve problemele personale ale persoanelor vătămate.

Astfel, cele 4 persoane şi-ar fi însuşit, ilegal, foloase patrimoniale estimate la peste 1.000.000 de lei. După ce au fost audiate, cele patru persoane au fost reținute pentru 30 de zile. Cei doi bărbați anchetați sunt tatăl, respectiv unchiul cântărețului Abi Talent, buzoianul cu peste un milion de abonați pe Youtube.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și