RONDUL MULT AȘTEPTAT: LA SPĂTARU, INTERSECȚIA DN2 E 85 CU DN 2 B

RONDUL MULT AȘTEPTAT: LA SPĂTARU, INTERSECȚIA DN2 E 85 CU DN 2 B

De mai mulți ani, a fost cerut de polițiștii buzoieni de la Serviciul Rutier. Abia zilele trecute rondul de la Spătaru a devenit funcțional, în intersecția în care se înregistrează valori de trafic ridicate. Noul sens giratoriu își dovedește deja eficiența.

rond spataru 1 rond spataru 2

Noul sens giratoriu de la Spătaru a fost solicitat de ani buni, către Compania Națională de Drumuri, de responsabilii de la Serviciul Rutier Buzău, în urma numeroaselor incidente și blocaje produse la intersecția DN 2 E 85 cu DN 2 B.

Este o soluție care își dovedește deja eficiența, la doar câteva zile de la momentul în care rondul a devenit funcțional.

Înainte, mulți dintre șoferi pătrundeau cu greu în DN 2 E 85, iar la orele de vârf era necesară prezența agenților de circulație, pentru fluidizarea traficului.  

Intersecția prevăzută cu sens giratoriu este presemnalizată corespunzător. Totuși, conducătorii auto sunt sfătuiți să aibă maximă prudență, în apropierea rondului de la Spătaru.

În cazul în care identifică anumite probleme cu noua sistematizare de la Spătaru, șoferii sunt rugați să sesizese Serviciul Rutier al IPJ Buzău. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și