Publicat la: 17.03.2017. 19:20 / 857 views

ROMI ÎNCURAJAŢI SĂ ÎŞI DESCHIDĂ O AFACERE. PROIECT EUROPEAN LA CAMERA DE COMERŢ BUZĂU

Buzăul a găzduit, astăzi, o conferinţă pe tema sprijinirii romilor în mediul de afaceri. Evenimentul a făcut parte dintr-un proiect european în care sunt implicaţi parteneri din mai multe ţări. Iniţiatorii programului vor să ajute cetăţenii de etnie romă să devină întreprinzători.

proiect romiÎntâlnirea partenerilor mobilizaţi în proiect a avut loc la Camera de Comerţ din Buzău, instituţie ce desfăşoară activităţi alături de asociaţia Romani CRISS. La eveniment au participat cetăţeni de etnie romă interesaţi să îşi deschidă o afacere, reprezentanţi ai autorităţilor locale, precum şi ai unor ONG-uri. Astfel de work-shop-uri vor avea loc şi în ţările implicate în proiect.

Printre oaspeţi s-a numărat şi reprezentantul unei asociaţii de sprijin pentru romi din Germania.

Mulţi dintre cei interesaţi de proiect sunt tineri.

Proiectul de încurajare a romilor pentru a intra în mediul de afaceri se va desfăşura până în anul 2018. Ţările partenere sunt Germania, Ungaria şi Grecia. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!