Publicat la: 29.10.2020. 19:58 / 628 views

ROMAȘCANU ACUZĂ, PREFECTUL RĂSPUNDE. PSD RECLAMĂ PRESIUNI LA ADRESA PRIMARILOR

Liderii PSD Buzău îl acuză pe prefect că ar face presiuni politice la adresa mai multor primari, cu ajutorul instituțiilor de control. În replică, șeful de la Casa Albă consideră că atacurile din partea PSD sunt un semn de campanie electorală precoce.

psd conf 1Acuzații grave, făcute azi, de purtătorul de cuvânt al PSD. Senatorul buzoian Lucian Romașcanu a declarat că prefectul Leonard Dimian ar fi pus presiune politică pe mai mulți primari PSD, inclusiv prin anumite controale efectuate de instituții aflate în subordinea reprezentantului Guvernului în teritoriu.

Romașcanu susține că Dimian ar încerca să intimideze primarii, pentru a obține câștig electoral pentru partidul care l-a promovat în funcția de șef al Prefecturii.

În replică, șeful de la Casa Albă, Leonard Dimian, consideră că acuzațiile venite din partea PSD “nu reprezintă altceva decât un semn de campanie electorală precoce.” (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!