Publicat la: 04.10.2019. 18:24 / 1.059 views

REŢEA DE TRAFICANŢI DESTRUCTURATĂ. POLIŢIŞTII AU GĂSIT 20 DE KILOGRAME DE DROGURI

În urma a 12 percheziţii domiciliare şi a unei operaţiuni de prindere în flagrant efectuate de poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate din Buzău, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 20 de kilograme de droguri de risc. Reţeaua formată din buzoieni a fost destructurată.

drog sitePoliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, împreună cu procurori DIICOT, au prins în flagrant un tânăr de 23 de ani, din Buzău, în timp ce ar fi oferit un colet cu 8 kilograme de droguri de risc unui alt buzoian de 21 de ani.

Tinerii erau în atenţia poliţiştilor din luna martie, când au fost demarate investigaţiile pentru documentarea activităţii infracţionale a unui grup de 10 persoane bănuite de constituire a unui grup infracţional organizat, deţinere de droguri de risc, trafic de droguri de risc şi trafic internaţional de droguri de risc.

Din cercetări a reieşit că tânărul de 21 de ani, împreună cu un altul de 25 de ani, ar fi contactat mai multe personae pe teritoriul unei ţări europene prin intermediul cărora ar fi cumpărat în repetate rânduri droguri de risc, pe care, prin intermediul unor firme de curierat, le-ar fi trimis în România, ulterior fiind comercializate.

De asemenea, au fost efectuate 12 percheziţii domiciliare în locaţii frecventate de membrii grupării, din judeţul Buzău şi municipiul Bucureşti şi au fost puse în executare 10 mandate de aducere. Totodată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor două arme cu aer comprimat.

 În urma administrării probatoriului, patru persoane au fost reţinute, iar faţă de alte patru procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, deţinere de droguri de risc, trafic de droguri de risc şi trafic internaţional de droguri de risc. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!