Publicat la: 12.08.2020. 18:21 / 287 views

REȚEA DE TRAFICANȚI DE DROGURI, DESTRUCTURATĂ. 28 DE PERCHEZIȚII, ÎN JUDEȚELE BUZĂU ȘI GALAȚI

O rețea de traficanți de droguri a fost destructurată, în această dimineață, în urma unor percheziții domiciliare efectuate în județele Buzău și Galați.

bani perchezitie drog 1

Descinderile polițiștilor și procurorilor de la Crimă Organizată au vizat mai mulți tineri care au cumpărat substanțe psihoactive și le-au revândut unor consumatori din orașul Buzău și din mai multe localități din județ.  

Nu mai puțin de 28 de percheziții au fost efectuate în acest dosar. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. –Buzău, sub aspectul comiterii infracţiunilor de efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, fără autorizație. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!