Restricții aspre la meciurile din Sala Sporturilor. Se intră doar cu vaccin și dovada trecerii prin boală

Restricții aspre la meciurile din Sala Sporturilor. Se intră doar cu vaccin și dovada trecerii prin boală

Restricții mai aspre, la meciurile găzduite în Sala Sporturilor Romeo Iamandi. Din cauza incidenței mari, vor putea intra la meciuri doar fanii care s-au vaccinat și cei care prezintă dovada trecerii prin boală. Ies din discuție atât testele rapide, cât și rezultatele testelor PCR.

Veste proastă, pentru fanii Gloriei Buzău. Accesul  la partida cu SCM Craiova va fi supusa unor reguli mai aspre decât cele din etapele precedente. Astfel, vor putea intra în Sala Romeo Iamandi numai fanii vaccinați după schema completă și cei care fac dovada că au trecut prin boală, dar nu au depășit 180 de zile, de când au fost diagnosticați. Măsurile se aplică tuturor persoanelor, indiferent că sunt deținători ai unor abonamente sau își achiziționează bilet în ziua meciului.

Cât despre cei nevaccinați care preferau să prezinte rezultatele unor teste rapide în  ziua meciului, ei nu vor mai avea acces în sală. De asemenea, nu vor fi validate nici rezultatele testelor PCR. Tot din cauza noilor normative, doar 50 % din capacitatea sălii va sta la dispoziția spectatorilor. Partida dintre Gloria și SCM Craiova se va disputa sâmbătă, de la ora 18. Biletele costă 20 de lei. (Andrei Solomon)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și