Publicat la: 29.11.2018. 19:23 / 1.865 views

REPETIŢII PENTRU CENTENAR. BUZĂUL VA FI SINGURUL ORAŞ CU DOUĂ PARADE

Cu două zile înainte de sărbătorirea Centenarului Marii Uniri, pe Calea Eroilor a avut loc repetiţia pentru parada militară. Peste 660 de militari din Garnizoana Buzău şi cadre din Ministerul de Interne vor defila pe 1 Decembrie, însoţiţi de tehnica de luptă din dotare. Municipiul Buzău va fi singurul oraş din ţară care, anul acesta va avea două parade militare.

repetitie siteAstăzi, pe Calea Eroilor au avut loc repetiţiile pentru parada militară pe care buzoienii o vor putea urmări pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României şi a Centenarului Marii Uniri.

Peste 66o de militari din Garnizoana Buzău şi cadre din structurile Ministerului de Interne au defilat însoţiţi de o parte din tehnica de luptă din dotare.

În timpul reprtiţiilor, accesul auto a fost interzis pe Calea Eroilor.

Restricţiile auto vor fi instituite şi pe 1 decembrie, când traficul va fi deviat pe trasee alternative.

Între orele 10.30 şi 12, traficul auto va fi închis şi pe bulevardul Mareşal Averescu, între intersecţiile cu bulevardul Unirii şi cu strada Spiru Haret.

Buzoienii care tranziteaza această zonă vor trebui să-şi aleagă trasee alternative pentru a ajunge la destinaţia dorită. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!